Telmore

Telmore Mobil er kendt som et af de bedste lavprisselskaber herhjemme. Prisen er i orden, og det er kvaliteten også! Se deres tilbud på taletid herunder.

Udbyder

Taletid

Fri SMS/MMS

Data

Pris pr. måned

[tabs tabs=”Information om Telmore|Koncept og produkter” icons=”info|cart”]
[tab]

Information om Telmore

Det danske mobilteleselskab, Telmore, blev etableret tilbage i år 2000 og var dengang Danmarks første online teleselskab. I dag er de forsat udelukkende online baserede, men udbyder udover telefoni nu også mobilt bredbånd. I 2004 blev Telmore overtaget af TDC, men selskabet er forsat som et selvstændigt brand med egen produktprofil og egen kundeservice. Telmore profilerer sig ved at have lave, gennemskuelige priser, ukomplicerede abonnementer, nem online selvbetjening og en hurtigt, dygtig kundeservice. Dette har gjort selskabet til et populært valg på telemarkedet og gør at Telmore kan bryste sig af en markant høj kundetilfredshed. Faktisk er Telmore 7 gange i træk, blevet udnævnt af Gallup til at have de mest tilfredse kunder i Danmark. Da Telmore i dag ejes af TDC, benytter selskabet TDCs mobilnetværk, der sikrer kunderne en hurtig og meget stabil dækning over hele Danmark. [/tab]
[tab]

Koncept og produkter

For Telmore er det rigtig vigtigt at kunne tilbyde deres kunder fleksible, velfungerende produkter til lave priser. Derfor kan du hos Telmore vælge i mellem mange forskellige slags, billige taletidspakker, der passer til alle slags behov. Har du eksempelvist et højt forbrug af sms og mms, men foretager få opkald, kan du finde unikke Telmore-pakker, der passer til lige netop din forbrugstype. Har du derimod behov for meget taletid eller meget data, kan du hos Telmore ligeledes få pakker, der tager højde for denne type ønsker. Telmore har kort sagt, til enhver situation, rigtig billige, nemme mobilløsninger, der sparer dig for unødvendige udgifter og besvær.
Udover taletidspakker udbyder Telmore også mobiltelefoner i deres webshop – der i øvrigt er en af Danmarks største. I shoppen kan du bestille de nyeste modeller inden for blandt andet smartphones og mobiltilbehør til rigtig gode priser. Ofte kører Telmore kampagner med ekstra billige tilbud på telefoner for både nye og eksisterende kunder. Og du har altid mulighed for at købe Telmores telefoner via afdragsordninger på op til 24 måneder. Er du i tvivl om, hvilken mobiltelefon eller hvilken taletidspakke, der vil være bedst for dig, er det en god ide at kontakte Telmores kundeservice for at få rådgivning. Telmore er kendt for sin hurtige responstid på kundehenvendelser og udmærker sig derudover ved en kompetent og engageret kundeservice – hvilket blandt andet er medvirkende til selskabets høje kundetilfredshed. Derfor kan du trygt henvende dig til Telmore med spørgsmål. Telmores kundeservice har lange åbningstider og kan kontaktes både på telefon, mail og chat.
[/tab]
[/tabs]

Leave a comment