Telia Mobil

Telia Mobil tilbyder yderst fleksible abonnementer, hvor du selv sammensætter din pakke med valgfri taletid, SMS-pakker samt dataforbrug.

Udbyder

Taletid

Fri SMS/MMS

Data

Pris pr. måned

[tabs tabs=”Information om Telia|Koncept og produkter” icons=”info|cart”]
[tab]

Information om Telia

Telia (TeliaSonera) er et teleselskab med international baggrund, der i Danmark primært fokuserer på udbud af mobil- og fastnettelefoni samt og internetabonnementer og kabel TV. Telia etablerede sig i Danmark tilbage i 1995 og har dermed mange års erfaring på det danske telemarked. Telia har igennem årene opnået stor succes herhjemme og er i dag blandt de 3 største telefonselskaber i Danmark med en kundebase på over 1.100.000 kunder. Telia benytter sit eget mobilnetværk, der giver kunderne en sikker 3G-dækning over hele landet og derudover 4G i de fleste større byer.[/tab]
[tab]

Koncept og produkter

Telia tilbyder en lang række muligheder inden for mobil- og fastnetabonnementer samt taletid til mobiltelefoner. Fælles for alle deres produkter er en høj kvalitet, mange valgmuligheder og en altid lav pris. De mange typer abonnementer, gør det muligt for dig, som kunde hos Telia, at finde en løsning, der helt præcist matcher dine behov og ønsker.
Har du for eksempel behov for at kunne ringe så meget, uden at risikere at ramme et taletidsloft, har du hos Telia mulighed for at købe abonnementer med meget eller ubegrænset taletid til en fast, billig pris. Har du derimod ikke brug for meget taletid, men benytter du eksempelvist meget data til din smartphone, tilbyder Telia også løsninger, der tager højde for dette – så du undgår at betale for store mængder taletid, du ikke har brug for. Inden du vælger telefonabonnement eller taletidspakke hos Telia, er det derfor en rigtig god ide at gøre dig helt klart, hvad dine behov er. Dette gør det nemlig nemt og hurtigt at finde en Telia-løsning, der præcist dækker dine behov, samtidig med at du undgår at betale for ydelser, du ikke ønsker. Disse mange skræddersyede løsninger, kombineret med de generelt lave priser hos Telia, gør at du som Telia-kunde kan spare rigtig mange penge.
Ud over at tilbyde telefonabonnementer og taletid, sælger Telia også mobiltelefoner, både i deres webshop og i deres fysiske butikker. Her kan du altid være sikker på rigtig gode tilbud på de nyeste smartphones med mere. Er du i tvivl omkring, hvilken telefon eller hvilket Telia-abonnement, du skal vælge, kan du altid få professionel telerådgivning i enten Telias fysiske butikker, per telefon, e-mail eller på Facebook. Telias kundeservice har lange åbningstider og hurtig respons. Telias kundemedarbejdere kan trygt og overskueligt guide dig igennem alle mulighederne og hjælpe dig til at finde den rette løsning til lige netop din situation.
TeliaSonera har udover Telia også brandet Call me og ejer 50% af DLG Tele.
[/tab]
[/tabs]

Leave a comment