Telenor Mobil

Telenor Mobil tilbyder prisbillige taletidspakker, og der er en pakke for enhver smag – så du kan med garanti også finde en pakke der passer til dig!

Udbyder

Taletid

Fri SMS/MMS

Data

Pris pr. måned

[tabs tabs=”Information om Telenor|Koncept og produkter” icons=”info|cart”]
[tab]

Information om Telenor

Telenor har base i Norge og er Skandinaviens største udbyder af telekommunikation. For nogle år siden overtog selskabet de kendte, danske selskaber Sonofon, Cybercity, BiBoB og CBB Mobil, hvormed Telenor er blevet et af største og mest succesfulde teleselskaber i Danmark. BiBoB og CBB Mobil er dog, trods overtagelsen, forblevet selvstændige brands. Telenor benytter sit eget mobilnetværk, der giver kunderne en stabil og hurtig 3G-dækning landet over. Selskabet opdaterer sig løbende med de nyeste teknologier og det forventes i 2013, at Telenor vil kunne udbyde et vidtrækkende 4G-netværk i Danmark. [/tab]
[tab]

Koncept og produkter

Kernen i Telenors forretning er at udbyde telekommunikation af høj kvalitet med mange valgmuligheder, til en lav pris. Selskabet tilbyder fleksible, billige løsninger inden for både mobil- og fastnettelefoni samt bredbånd og mobilt bredbånd. Herudover tilbyder Telenor en lang række andre services.
Inden for telefoni kan du hos Telenor både købe taletidskort og oprette billige abonnementer, der skræddersyet til lige netop dine behov. Har du for eksempel behov for at kunne sende mange sms’er og mms’er, men ikke for at foretage mange opkald, kan du hos Telenor finde abonnementer, der giver dig fri sms og mms, men begrænset taletid. Dette giver dig, som kunde hos Telenor, mulighed for at undgå at betale for taletid, du ikke har brug for. Har du derimod brug for at kunne ringe ofte, uden at skulle bekymre dig om at overskride en taletidsgrænse, har Telenor også billige løsninger til dette formål. Ligeledes har selskabet mange, varierede løsninger inden for fastnettelefoni, så du også her kan undgå unødvendige udgifter. Telenor tilbyder altså billige telefonløsninger til enhver type forbrug.

Udover Telenors mange billige telefonabonnementer, der matcher lige netop dine behov, kan du hos Telenor også få rigtig gode tilbud på de nyeste mobiltelefoner via deres webshop eller deres fysiske butikker landet over. Her kan du som Telenor-kunde få særtilbud og rabatter ved køb af ny telefon, og du kan være sikker på at webshoppen og de fysiske butikker altid har de nyeste modeller, inden for blandt andet smartphones. Herudover vil du, som kunde hos Telenor, også opleve mange andre fordele, som for eksempel gratis opkald til andre Telenor-kunder eller rentefrie afdrag på mobiltelefoner.

Er du, som mange andre, interesseret i at oprette et telefonabonnement hos Telenor, kan dette let og hurtigt gøres på deres hjemmeside. Ønsker du rådgivning vedrørende valg af abonnement eller køb af telefon, står Telenor altid parat med hurtig og kompetent kundeservice, både via telefon, e-mail samt i deres fysiske butikker.
[/tab]
[/tabs]

Leave a comment