TDC Mobil

TDC Mobil behøver ingen stor præsentation – vi kender det alle sammen som Danmarks største teleselskab. Se deres tilbud på telefoni herunder.

Udbyder

Taletid

Fri SMS/MMS

Data

Pris pr. måned

[tabs tabs=”Information om TDC|Koncept og produkter” icons=”info|cart”]
[tab]

Information om TDC

Danmarks første landsdækkende teleselskab, der i dag kendes som TDC, blev grundlagt på baggrund af en sammenlægning af flere regionale teleselskaber tilbage i 1990. Dengang var selskabet statsligt ejet og kendt under navnet Tele Danmark, men blev løbende privatiseret og skiftede i 2000 navn til TDC. I dag er selskabet fuldt ud privatiseret. Til at starte med udbød selskabet naturligvis kun fastnettelefoni, da dette på den tid var den eneste teknologi til rådighed, men efterhånden som teknologien inden for mobiltelefoni, kabel TV og internettet udviklede sig, trådte selskabet også ind på markedet for både mobiltelefoni, kabel TV samt bredbånd og mobilt bredbånd. Og det er fortsat primært disse ydelser, TDC beskæftiger sig med. Inden for mobil- og fastnettelefoni, er TDC det førende selskab på det danske marked. I de senere år har TDC opkøbt flere mindre mobiltelefonselskaber, som Fullrate og Telmore, og bevaret disse som selvstændige brands. På denne måde sørger TDC for at kunne tilbyde skræddersyede løsninger og service til mange forskellige kundegrupper. Som mobilkunde hos TDC, får du glæde af TDC’s vidtrækkende mobilnetværk, og du er dermed sikret en hurtig og stabil forbindelse af høj kvalitet, i hele Danmark.[/tab]
[tab]

Koncept og produkter

Med et mobil- eller fastnetabonnement hos TDC, er du altid sikret en kvalitetsforbindelse til en fordelagtig pris. Inden for mobilområdet udmærker TDC sig ved at udbyde mange forskellige abonnementer og taletidspakker, der matcher alle slags forbrug. Dermed har du mulighed for at skræddersy din mobilløsning til lige netop dit behov. Har du brug for meget taletid til en fast, lav pris, eller er det nok med få timers taletid, men fri sms og mms? Til ethvert behov findes der hos TDC en mobilløsning, der søger for at dække dit behov billigst muligt, uden at du er nødsaget til at betale for ydelser, du ikke ønsker. Men også inden for fastnetområdet profilerer TDC sig ved at udbyde flere forskellige typer abonnementer, der matcher forskellige ønsker til en billig pris.
Udover at udbyde abonnementer og taletidspakker, har TDC også altid gode tilbud på de nyeste modeller inden for blandt andet smartphones i deres online webshop, samt i deres fysiske butikker. Er du i tvivl om, hvilket abonnement, hvilken taletidspakke eller hvilken mobiltelefon, du skal vælge, er TDC altid parat med vejledning, både via telefon, e-mail og ude i de fysiske butikker. Hos TDC kan du forvente hurtig respons på din henvendelse, professionel service og kompetent rådgivning vedrørende produkter.
[/tab]
[/tabs]

Leave a comment