Onfone

Få et godt og billigt mobilabonnement hos Onfone. Her får du en af markedets billigste taletidspakker og tank selv.
Se deres tilbud herunder.

Udbyder

Taletid

Fri SMS/MMS

Data

Pris pr. måned

[tabs tabs=”Information om Onfone|Koncept og produkter” icons=”info|cart”]
[tab]

Information om Onfone

Det danske mobiltelefonselskab Onfone blev etableret tilbage i 2006 og blev hurtigt en stor succes. Onfone har igennem årene markeret sig som et selskab med stor troværdighed, høj service og lave, gennemskuelige priser. Dette har medført, at selskabet på nuværende tidspunkt har over 200.000 faste kunder, og at de har nogle af Danmarks mest tilfredse kunder. Selskabet sælger i dag ikke alene mobilabonnementer, men også mobiltelefoner og mobilt bredbånd. I 2010 blev selskabet opkøbt af TDC, men Onfone er fortsat som et succesfuldt, selvstændigt brand. Samarbejdet med TDC har åbnet for en masse unikke muligheder. Blandt andet har de i januar 2013 slået sig sammen med TDC’s YouSee, hvilket gør at deres mobilkunder kan få endnu flere fordele og oplevelser ud af deres telefon. Da selskabet er en del af TDC, benytter Onfone’s kunder naturligvis TDC’s mobilnetværk. Dette giver kunderne en hurtig og stabil dækning i hele Danmark og 4G-dækning i flere og flere danske byer.[/tab]
[tab]

Koncept og produkter

Onfone har altid udmærket sig ved at tilbyde sine kunder billige, gennemskuelige mobilabonnementer uden skjulte gebyrer og lignende. Firmaet fokuserer på at gøre deres produkter og priser lette at overskue og lægger vægt på en hurtig, kompetent og venlig kundeservice. Dette har gjort dem til et populært valg, inden for mobile løsninger.
Onfone udbyder mange forskellige typer mobilabonnementer. Du kan for eksempel få abonnementer med ubegrænset taletid til en fast lav pris, hvis du har brug for at kunne foretage mange opkald i din dagligdag, men ikke ønsker at betale i dyre domme for det. Har du derimod ikke brug for at kunne tale særligt meget, men ønsker at kunne sende mange sms’er og mms’er, har du også mulighed for abonnementer med begrænset taletid, men med fri sms og mms. På denne måde undgår, du at betale for taletid, du ikke benytter. Og Onfone har masser af disse skræddersyede løsninger, der passer til ethvert behov, og sikrer at kunderne ikke betaler for ydelser, de ikke har behov for. Dermed er der mange penge at spare ved at være kunde hos Onfone. Udover at tilbyde billige mobilabonnementer, har du også mulighed for at købe de nyeste mobiltelefoner i Onfone’s webshop. Webshoppen opdateres løbende med de seneste nyheder inden for blandt andet smartphones, og som kunde hos Onfone får du altid gode, gennemskuelige tilbud på mobiltelefonerne.
Hos Onfone er der altså mobilabonnementer og mobiltelefoner til ethvert behov og enhver smag! Er du i tvivl om, hvilket abonnement eller hvilken telefon der vil være bedst for dig, kan du altid kontakte Onfone’s kundeservice, som står klar med kompetent rådgivning både per telefon og e-mail.
[/tab]
[/tabs]

Leave a comment