OK Mobil

OK er måske mest kendt for deres tankstationer i Danmark, men nu er de altså også at finde som teleudbyder.

OK opererer på Telenors netværk, og tilbyder nogle af branchens billigste priser. Som ekstra bonus, får du op til 2 timers ekstra tale per måned, når du samtidig tanker billig benzin på en af deres tankstationer.

Udbyder

Taletid

Fri SMS/MMS

Data

Pris pr. måned

[tabs tabs=”Information om OK Mobil|Koncept og produkter” icons=”info|cart”]
[tab]

Information om OK Mobil

OK Mobil er en kundeejet virksomhed, grundlagt af det landsdækkende energiselskab OK. Ideen bag OK Mobil er at skabe et fordelskoncept for OK’s kunder, der giver dem mulighed for at købe billig benzin og billig mobiltaletid på en og samme tid. Dette koncept er i dag realiseret, og hver dag har OK-kunder nu glæde af denne billige og bekvemme kundefordel. OK Mobil er blevet til i samarbejde med Telenor og dermed er virksomhedens produkter baseret på Telenors mangeårige erfaring indenfor mobiltelefoni. Derfor benytter du som OK Mobil-kunde naturligvis Telenors mobilnetværk, der sikrer dig en god, stabil og hurtig dækning i hele Danmark. På nuværende tidspunkt er Telenor i gang med at slå deres netværk sammen med Telias, hvilket vil føre til en endnu bedre dækningskvalitet.[/tab]
[tab]

Koncept og produkter

OK Mobil fokuserer altid på at skabe nemme og billige produkter til kunderne. Og herudover er det vigtigt for selskabet, at produkterne og muligheder virker lette at forstå. Derfor har OK Mobil valgt at lade deres produktgruppe bestå af få enkle, konkurrencedygtige taletidspakker og mobilabonnementer, og herudover billigt mobilt bredbånd. På den måde kan du, som kunde hos OK, hurtigt og nemt danne dig et overblik over alle dine muligheder og fordele. OK Mobil tilbyder herudover også ekstra, gratis taletid, hver eneste gang du tanker benzin hos OK Benzin. Du får som OK-kunde altså både rigtig billig mobiltelefoni og benzin, på en hurtig og bekvem måde. En unik løsning på det danske marked.
De forskellige taletidspakker og abonnementer, du kan få glæde af hos OK Mobil, er tilpasset forskellige behov. Har du for eksempel brug for at kunne tale meget til en fast lav pris, kan du med fordel vælge en taletidspakke med fri tale, hvor du kan tale så meget du ønsker, uden at bekymre dig om at ramme et taletidsloft. Er det ikke nødvendigt for dig at kunne foretage mange opkald, men derimod at kunne sms’e og mms’e meget, vil det være en fordel for dig at anskaffe en taletidspakke med begrænset taletid, men med fri sms og mms. Dermed vil du kunne undgå at betale for taletid, du ikke har behov for og på den måde spare mange penge. Er du i tvivl om, hvilken mobilløsning, der vil være den rigtige for dig, er det en rigtig god ide at kortlægge dine behov og tage kontakt til OK Mobil’s kundeservice. Hos OK Mobil står kundeserviceafdelingen til rådighed med hurtig og kompetent rådgivning både per telefon og e-mail.
[/tab]
[/tabs]

Leave a comment