Lebara

Lebara giver billige priser på taletidskort – både i ind- og udland. Særligt udland er i fokus hos dem, og her er der mange penge at spare. Se deres priser herunder.

Information om Lebara

Lebara er et anerkendt internationalt teleselskab med base i Storbritannien. Selskabet blev stiftet tilbage i 2001 og kom til Danmark i 2005. Her fik selskabet hurtigt succes, og Lebara er i dag en af Danmarks største uafhængige teleselskaber. Lebaras primære fokusområde er at tilbyde deres kunder overalt i verden billige mobilløsninger af høj kvalitet med et højt serviceniveau. Firmaet udmærker sig herudover ved at udbyde udlandsopkald med kvalitetsdækning til en markant lav pris. Alle disse fordele har, blandt andet, medvirket til at Lebara igennem årene har vundet flere internationale priser for deres service og produkter og har medført at selskabet i dag har en international kundebase på 2,5 millioner. Lebara benytter i Danmark Telenors mobilnetværk, hvilket giver en hurtig og sikker landsdækkende forbindelse, der løbende opdateres, så det følger med den nyeste teknologiske udvikling.

Koncept og produkter

Lebara tilbyder varierede muligheder inden for mobiltelefoni, både i form af taletidspakker samt taletid med automatisk optankning. Både taletidspakkerne og produkterne med automatisk optakning skiller sig ud ved at have lave priser på udlandsopkald inkluderet. I taletidspakkerne får du for eksempel ikke alene et antal timers opkald inden for Danmarks grænser, men også et antal timer til udlandsopkald. Og når Lebara samtidig byder på god og stabil international dækning, gør dette Lebara til et ideelt selskab for dig, der eksempelvist har familie i udlandet og derfor har behov for jævnligt at kunne foretage udlandsopkald. Lebara er herudover bevidst, om hvor besværligt det er som kunde at være bundet til et telefonselskab i længere tid. Derfor udmærker Lebara sig ved, at give deres kunder fuld frihed, da der ingen binding eller abonnement er på nogle af deres produkter. De billige, fleksible løsninger, der inkluderer udlandstelefoni af høj kvalitet og er helt uden bindinger, har været med til hurtigt at gøre Lebara til et meget populært valg i Danmark. Men herudover tilbyder selskabet også løbende gode tilbud på for eksempel gratis sim-kort, billige mobile bredbånd eller gratis opkald til andre Lebara-kunder i Danmark. Og ydermere lægger selskabet også stor vægt på kundeservice af høj kvalitet. Det betyder blandt andet, at du som kunde kan forvente hurtigt svar og kompetent rådgivning fra Lebaras kundeserviceafdeling. Er du i tvivl om valg af taletidspakke eller automatisk tank selv, eller har du andre spørgsmål, står Laberas kundeservice altid til rådighed med rådgivning. Du kan kontakte Lebaras kundeservice både per telefon, mail og post – og opkald til kundeservice fra Lebara-telefonnumre er gratis.