CBB Mobil

Hos CBB Mobil er både prisen og kvaliteten i fokus. Derudover kan de prale af at have nogle af de absolut billigste priser på mobilpakker og taletid. Se selv deres tilbud herunder.

Mobilabonnement

Udbyder

Taletid

Fri SMS/MMS

Data

Pris pr. måned

[tabs tabs=”Information om CBB Mobil|Koncept og produkter” icons=”info|cart”]
[tab]

Information om CBB Mobil

Det danske mobiltelefonselskab CBB Mobil udmærker sig ved at tilbyde billige taletidspakker og mobile bredbånd uden abonnement og binding. Selskabet blev stiftet tilbage i 2000 under navnet Club Blah Blah, men skiftede senere til navnet CBB Mobil. CBB Mobil var en af de første mobiltelefonselskaber i Danmark, der udbød mobiltelefoni over internettet. Dette betød at CBB kunne tilbyde ekstra billige priser, hvilket hurtigt gjorde selskabet til en stor succes. Senere blev de overtaget af Telenor, men eksisterer stadig som et velfungerende, selvstændigt brand. Som kunde hos CBB benytter du Telenors mobilnetværk, der dækker størstedelen af Danmark med 3G-netværk. [/tab]
[tab]

Koncept og produkter

CBB Mobil ved, hvor vigtigt det er for mange at undgå lange bindingsperioder ved køb af mobil taletid og bredbånd. Derfor er det deres primære fokusområde at give kunderne mulighed for billige taletidspakker og mobile bredbånd – uden de abonnementer og bindinger, der ofte er tilknyttet disse produkter. Det har gjort CBB til et rigtig populært valg inden for mobilløsninger. Mange kunder er interesserede i CBB’s mobile taletidspakker, da denne løsning både tilbyder billige priser og samtidigt kan være et rigtig godt værktøj til at styre sit taletidsforbrug. Derudover udbyder CBB Mobil rigtig mange forskellige pakker inden for taletid, der passer til ethvert behov.
Når du vælger taletidspakke, er det en rigtig god ide, at gøre det klart, hvilke behov du helt præcist har. Har du for eksempel ikke brug for at kunne foretage mange opkald, men mere sende sms’er og mms’er, kan du som kunde hos CBB Mobil vælge pakker med kun lidt taletid, men inklusiv fri sms og mms. På den måde undgår du at betale for taletid, du ikke benytter. Er du ejer af en smartphone, og bruger du den meget til at surfe på internettet, downloade videoer og musik med mere, har du et stort forbrug af data, hvilket er vigtigt, at tage højde for, når du vælger pakke. Hos CBB Mobil har du mulighed for at vælge pakker med meget taletid og meget data, hvis du både har brug for at kunne gå meget på internettet og kunne foretage mange opkald. Men du kan også vælge pakker med kun lidt taletid og så tilkøbe ekstra data, hvis du ikke ønsker at benytte telefonen til mange opkald, men gerne vil kunne gå meget på internettet. CBB’s taletidspakker gør det altså muligt for dig at spare rigtig mange penge ved at undgå at betale for unødvendige ydelser. Herudover har du også, som kunde hos CBB, mulighed for at købe mobiltelefoner via CBBs webshop. Her kan du få gode tilbud på de nyeste modeller inden for blandt andet smartphones. Og du har både mulighed for at købe telefonerne på afdrag, uden renter og gebyrer. CBB tilbyder altså på rigtig mange gode og fleksible muligheder. Er du i tvivl om valg af taletidspakke eller mobiltelefon, står CBB Mobils kundeservice altid til rådighed med vejledning.
[/tab]
[/tabs]

Leave a comment