Spar penge på mobilabonnementer til familien

Der er mange penge at spare for dig og din familie ved at finde de helt rigtige mobilabonnementer til alle familiemedlemmer! Har alle medlemmer af din familie mobiltelefoner? Og ringer I ofte til hinanden? Så er der rigtig store beløb at spare ved at gå jeres mobilabonnementer i gennem. Læs med her, hvis du vil blive klogere på, hvordan I gør.

Særlige tilbud på mobilabonnementer til familier

Rigtig mange mobilselskaber giver særlige tilbud, hvis en husstand samler flere eller alle abonnementer i dette firma. Har I, i jeres familie, abonnementer i mange forskellige mobilselskaber, betaler I altså en unødvendig høj ydelse hver måned. Samler I jeres mobilabonnementer i samme firma, kan I ofte spare rigtig mange penge og få en masse kundefordele.

Det første I skal gøre, er at skabe overblik over, hvad I betaler på nuværende tidspunkt. Derudover skal I finde ud, hvordan netop jeres mobilforbrug ser ud. Ringer I for eksempel meget og længe? Ringer I ofte til hinanden? Eller er der enkelte familiemedlemmer, der bruger deres mobiltelefon mere end andre? Der er mange mobilselskaber, der rigtig gerne ser, at familier samler alle deres mobilabonnementer hos dem. Derfor giver de tilbud, der gør det attraktivt for jer at samle jeres abonnementer et sted. For eksempel er der flere mobilselskaber, der tilbyder deres kunder at kunne ringe gratis til andre telefonnumre fra samme med samme telefonselskab! Ringer I, i jeres familie, meget til hinanden, er der altså rigtig store beløb at spare, hvis I har samme mobilselskab.
Derudover gives der ofte yderligere rabat, hvis alle abonnementer i en husstand samles hos ét selskab. Det betyder, at I – udover at kunne tale gratis med hinanden – også får rabat på alle de opkald I foretager til numre fra andre selskaber. Ofte kan I også få rabat på ting som data til smartphones, mobilt bredbånd, TV og lignende. Så det kan bestemt godt betale sig at kigge nærmere på jeres mobilabonnementer.

Når I har klarlagt jeres forbrug og behov, er I godt rustet til at finde den helt rigtige mobilløsning til lige netop jeres familie. Nu kan I gå ud og undersøge mulighederne på de forskellige selskabers hjemmesider.
I kan eventuelt også kontakte selskabets kundeservice og bede dem give jer et overblik over, hvad de kan tilbyde jer. Når I har fundet den rette pakke, er det blot at bestille abonnementerne. Og så kan I nyde de mange sparede penge, som I nu kan bruge til noget meget sjovere!

Related Posts

Comments (1)

Og husk at det er en proces som aldrig slutter.

I en kalender, få noteret at én gang om året, så kigger i alle abonnementer i har igennem.
Forsikring, vejhjælp, tv-pakke, mobilabonnement osv.

Abonnementerne skal jo passe til os, og ikke omvendt 🙂

Leave a comment