Mobiltelefoni til udlandet

Ringer du med din mobiltelefon ofte til udlandet? Så er det en rigtig god ide at tage højde for dette, når du skal vælge mobilabonnement. Mange glemmer at tage højde for deres typiske mobilforbrug, når de køber mobilabonnement og køber bare det første og bedste tilbud. Det kan betyde, at de ender med at betale meget mere end de behøver. Dette gælder ikke mindst dig, der ringer meget til udlandet. Læs med her og bliv lidt klogere på, hvad du kan gøre for at få en positiv overraskelse på din næste telefonregning.

Sådan gør du

Det første du skal gøre for at få det billigst mulige mobilabonnement, er at gøre det klart hvor ofte og hvor meget du ringer til udlandet. Herudover kan det også være en fordel at vide, hvilke lande du typisk ringer til. Er det skandinaviske, europæiske, asiatiske lande eller noget helt tredje.
Når du har fået overblik over dine opkald til udlandet, er det også en rigtig god ide at få klarhed over din indlandstelefoni. Det vil for eksempel sige, hvor meget du ringer til danske numre, om du ofte ringer til de samme danske numre og lignende. Har du en smartphone, er det også godt at finde ud af, hvor meget data du har brug for i det daglige. Ser du for eksempel mange videoer på mobiltelefonen, har du brug for en stor mængde data.

Når du har dannet dig et overblik over dine behov, så er det bare med at undersøge mulighederne og tilbuddene hos de mange forskellige mobilselskaber. Du kan med fordel selv gennemgå tilbuddene på selskabernes hjemmesider, men du kan også altid ringe til selskabernes kundeservice, der med glæde står til rådighed med vejledning og kan give dig et hurtigt overblik.

Visse selskaber tilbyder ekstraordinær billig mobiltelefoni til udlandet, hvilket jo kan være en kæmpe fordel for dig. Så det er rigtig vigtigt, at tage med i dine overvejelser, når du vælger mobilabonnement. Men husk også at tage højde for dit samlede forbrug. Det vil sige, at du også skal tænke på dine opkald, sms’er og mms’er inden for Danmarks grænser, samt dit behov for data til smartphone. Har du for eksempel behov for meget data og køber et mobilabonnement med billig udlandstelefoni, men med næsten ingen data, kan den økonomiske gevinst ved udlandstelefonien gå tabt.

Når du har fundet frem til det bedste og billigste mobilabonnement til lige netop dig, kan du hos de fleste mobilselskaber bestille abonnementet let og hurtigt på deres hjemmeside. Og så er du klar til at nyde godt af de mange penge, du sparer. God fornøjelse!

Comments (1)

Tjek priserne på Lebara – det fås ikke billigere 🙂

Leave a comment